Oost-Amerika is een gezellige en sfeervolle kustregio met interessante steden en fascinerende natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld aan het altijd bruisende New York of de betoverende Smoky Mountains. Kies jij voor de vrijheid van een camperreis door Oost-Amerika? Of ga je toch liever mee met een geheel verzorgde groepsreis door Oost-Amerika?

Autorondreis Oost-Amerika 

Oost-Amerika is een gezellige en sfeervolle kustregio met interessante steden en fascinerende natuurgebieden. Denk bijvoorbeeld aan het altijd bruisende New York of de betoverende Smoky Mountains. Kies jij voor de vrijheid van een camperondreis door Oost-Amerika? Of ga je toch liever mee met een geheel verzorgde groepsreis door Oost-Amerika? Maak je keus! Natuurlijk hebben we ook de mooiste autorondreizen in West-Amerika voor je.

Groepsreis of camperreis?

Zie je het niet zitten om zelf per auto of camper rond te reizen? Misschien is een groepsreis door Amerika dan wel iets voor jou. Je reist langs de leukste hotspots én deelt je ervaringen gelijk met je reisgenoten. Je weet precies wat er dag tot dag op het programma staat. En natuurlijk zijn de overnachtingen en begeleiding van te voren geregeld. Ben je toch meer opzoek naar de ‘american dream’? Tijdens een camperrondreis door Amerika geniet je van ongekende vrijheid en bepaal je zelf hoe je dag eruit ziet. Wist je dat Amerika een echt camperland is? Aan campings geen gebrek en het rijden met een camper heb je zo onder de knie. En lekker makkelijk: je hotelkamer reist gewoon met je mee!

Oost-Amerika: van New York tot de Great Smoky Mountains

Het oosten van Amerika kent een enorme verzameling aan interessante metropolen en betoverende natuurgebieden. Beklim bijvoorbeeld eens het Vrijheidsbeeld in New York of laat je hier in vervoering brengen tijdens een show op Broadway. Washington is het politieke centrum van het land en in Philadelphia kun je heerlijk taxfree shoppen. Natuurliefhebber? Haal je hart op in één van de vele natuurparken. Bijvoorbeeld bij de heetwaterbronnen van Hot Springs of de grootste verzameling grotten van heel Amerika in Mammoth Cave National Park. De Great Smoky Mountains herbergt de meest idyllische watervallen en dankt zijn naam aan de in nevel gehulde bergtoppen…

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.