Waar wil je meer over weten?

Onze slogan: elke vakantie een ontdekking

Zowel in onze reisbureaus, als op onze website verkopen wij de reisproducten van vrijwel alle Nederlandse én van diverse buitenlandse reisorganisaties. Wij onderscheiden ons door specialistisch advies en expertise van bijna alle vakantiebestemmingen. Onze persoonlijke reisadviseurs doen er alles aan om onze klanten te leren kennen. Zo kunnen wij voor elke individuele klant van een vakantie een onvergetelijke belevenis maken.

Bij welke reisorganisaties kun je een reis boeken?

VakantieXperts biedt je een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties (aangesloten bij ANVR en SGR) voor stedentrips, autovakanties, sneeuwvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen.

Aanvullende voorwaarden VakantieXperts

Wanneer je een boeking maakt bij VakantieXperts, ga je akkoord met de voorwaarden van VakantieXperts. Neem contact op met bij de VakantieXperts aangesloten kantoren en vraag naar de voorwaarden behorende bij een bepaalde reis en/of prijs. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de volgende voorwaarden die van toepassing kunnen zijn op jouw boeking.
VakantieXperts is een merk van Doemaar VX BV, KVK; 83060421; BTW: NL862710388b01, Dorpstraat 52, Bergschenhoek.
Hier kan je contact via telefoon, email met ons opnemen: Contact.

ANVR-Consumentenvoorwaarden

VakantieXperts (De bij VakantieXperts aangesloten kantoren ) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Tijdens je boeking dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige ANVR- informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

VakantieXperts (De bij VakantieXperts aangesloten kantoren ) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op je reis?

Op onze zon-, auto-, steden-, last minute en sneeuwvakanties zijn de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing. Buitenlandse reisorganisaties vallen niet onder deze regeling, maar hebben afwijkende (vaak nog soepelere) voorwaarden. De hyperlink naar de voor jouw boeking van toepassing zijnde voorwaarden tref je aan bij online boekingen onder in de kassabon, als je op een prijs hebt geklikt. Of neem contact op met bij de VakantieXperts aangesloten kantoren en vraag naar de voorwaarden behorende bij een bepaalde reis en/of prijs.

Herroeping

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van de reissom of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, voor 16.00 uur de volgende werkdag (reizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden) voor 12.00 uur de tweede werkdag (reizen naar overige bestemmingen) na de dag van aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Je hebt in dat geval recht op teruggave van vooruitbetaalde reissommen.