De rol van VakantieXperts tijdens het coronavirus

Wij als reisbureau, oftewel bemiddelaar, verkopen vakanties en reizen van verschillende reisaanbieders. Je boekt via ons een vakantie van bijvoorbeeld Corendon, TUI, De Jong Intra, FTI Reizen of FOX Verre Reizen. Deze vakantie regelen wij voor jou van
A tot Z. Dit heeft als voordeel dat wij alle vakanties van alle reisaanbieders voor je kunnen vergelijken én aanbieden.

In deze huidige situatie met een corona-crisis betekent dit dat wij ons moeten houden aan de regels en voorwaarden die reisaanbieders hanteren. Dit betekent dat wij per geboekte vakantie niet één gericht beleid kunnen communiceren,
maar zijn genoodzaakt ons te houden aan de vastgestelde voorwaarden. Vraag jouw reisbureau of ons Klant Contact Center naar de richtlijnen van jouw reisaanbieder.

 FAQ coronavirus

FAQ coronavirus

Wij hebben de meestgestelde vragen rondom het coronavirus voor je op een rijtje gezet. Houd deze pagina goed in de gaten.

Vind hier meer informatie

 Wij staan voor je klaar!

Wij staan voor je klaar!

Ben je tijdens het coronavirus ook benieuwd hoe het zit met je vakantie? Lees de actuele informatie hier. Of neem contact met ons op via telefoon of e-mail!

Zó kun je ons bereiken

 Bekijk de inspiratieavond agenda

FAQ corona-voucher

Vind hier de meest gestelde vragen rondom de corona-voucher. Staat je vraag er niet bij? Of wil je meer zekerheid? Neem contact met ons op.

Vind hier meer informatie