Wil je een verzekering afsluiten?

Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vind je bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Neem contact op!

Alle verzekeringen en voorwaarden

Bekijk het overzicht

Daarom een verzekering via ons.

  • Voordelige en heldere verzekeringen zonder kleine lettertjes.
  • Eenvoudig kiezen tussen de vele varianten
  • Aanvullende dekkingen voor o.a. geld, ongevallen, actieve sporten en SOS Autohulp.
  • Extra korting als je zowel een reis- als een annuleringsverzekering afsluit.

Is een reisverzekering noodzakelijk?

Goed verzekerd op reis gaan is noodzakelijk. Je kunt ter plaatse te maken krijgen met hoge kosten wanneer je moet worden opgenomen in een ziekenhuis of gerepatrieerd dient te worden naar Nederland. Ook kosten door diefstal of door schade aan je bagage of logies worden door een reisverzekering vergoed. Daarnaast kun je zaken als geld, bijzondere sporten, ongevallen e.d. meeverzekeren. Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden vraag deze bij ons op. 

Is een annuleringsverzekering noodzakelijk?

Wanneer je voor vertrek door onverhoopte gebeurtenissen je reis dient te annuleren dan kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100% van je reissom. Maar ook tijdens je reis kun je gedwongen worden je reis vroegtijdig af te breken. Met een annuleringsverzekering dek je in beide situaties het annuleringsrisico af. Bovendien heeft een annuleringsverzekering niet alleen betrekking op jou en je reisgenoten, maar ook op je eerste en tweede graads familie en indien gewenst op vrienden, kennissen, zaakwaarnemers e.d.. Voor de verzekeringen geldt dat dekking plaatsvindt op basis van de verzekeringsvoorwaarden.

Tip: Bekijk eerst het reisadvies per bestemming voordat je boekt. Zo ben je direct op de hoogte van eventuele veiligheidsrisico's. 

Hoe sluit je een verzekering af?

Voor het afsluiten van een verzekering kun je contact opnemen met onze reisspecialisten. Een annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen na boeking te worden afgesloten. Een reisverzekering kan tot 1 dag voor vertrek voor je worden afgesloten. VakantieXperts zal na ontvangst van je gegevens de verzekering voor je afsluiten. De verzekeringspolis en voorwaarden ontvang je vervolgens per omgaande.

Wil je een schadeclaim invullen?

Heb je onverwachts materiële of financiële schade opgelopen voorafgaand of tijdens je vakantie en wordt deze schade gedekt voor jouw reisverzekering ? Neem dan contact met ons op voor jouw schadeclaim in.

Ben je op zoek naar een andere vraag? Klik hier.