Geniet al wandelend van het indrukwekkende Noorse landschap! Maak verschillende wandelingen en trek van hut tot hut. Je kunt kiezen uit een volledige wandelvakantie of een rondreis Noorwegen combineren met een aantal wandelingen. Een actieve vakantie iets voor jou?

Wandelroutes voor jong en oud

Noorwegen heeft voor elk soort wandelaar wel iets in petto. Wandel door de lagere bergen en bossen voor de gemakkelijkere routes of maak je tocht iets zwaarder door te kiezen voor de bergtoppen of gletsjers. Je kunt zelfs van het zuiden van Noorwegen naar het noorden te wandelen. Je reist dan van speciale berghut naar berghut. Een unieke belevenis!

De fjorden

Wandelen in Noorwegen? Leer de fjorden van dichtbij kennen! Het gebied rondom de Sognefjord kent een tal van hoogtepunten. Zie hier de hoogste bergtoppen van Noorwegen, een spectaculaire gletsjer en de Vettisfossen waterval. Ga samen met een gids op pad en laat je langs de mooiste plekjes leiden! Of verken het gebied op eigen houtje. De fjorden vormen één van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Noorwegen!

Bereid je voor!

Wandelen in Noorwegen vergt wel wat voorbereidingen. Ten eerste moet je rekening houden met het weer. Neem goede kleding mee, aangezien het weer wisselvallig is. Zorg daarnaast voor een goede uitrusting en voldoende eten en drinken onderweg. Het is verstandig om tijdens je wandeling gebruik te maken van een ervaren gids!

Offerte of meer informatie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Noorwegen