Wil je een bijzondere rondreis maken? Kies dan voor eilandhoppen Hebriden! Je vindt deze eilanden voor de Schotse westkust. Geniet hier van de ruige, Schotse natuur en de vele bezienswaardigheden. Voor een rustgevende vakantie ga je naar de Hebriden!

Rondreis langs de Hebriden

Een autovakantie is een ideale manier om de Hebriden te verkennen. In je eigen tempo reis je van eiland naar eiland en bepaal je zelf hoe lang je op één plek blijft. Tijdens je route komt je veel campings, herbergen en hotels tegen waar je kunt overnachten. Op sommige plekken kun je zelfs kamperen in het wild! Word wakker en geniet meteen volop van de Schotse natuur…. Waanzinnig!

Ongerepte natuur

Tijdens het eilandhoppen tref je veel onvoorstelbare landschappen aan. Denk aan fjordachtige meren, lange stranden en hoge bergen. De Schotse natuur leent zich uitstekend voor een tochtje op de fiets. Over rustige wegen fiets je naar de gezellige dorpjes en kijk je onderweg je ogen uit. Na de fietstocht kun je zo weer de auto pakken en doorreizen naar het volgende eiland!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Schotland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk meer van onze reizen naar Schotland