De eilandengroep Lofoten, aan de westkust van Noorwegen, mag je zeker niet overslaan tijdens je vakantie in het hoge noorden! Het waanzinnige landschap is een plaatje op zich. Geniet van de bergen en de blauwe meren en maak kennis met walvissen en orka’s!

De schilderachtige Lofoten

De Lofoten liggen aan de westkust en bestaan uit een paar eilanden. Het fascinerende landschap zorgt hier voor schilderachtige plaatjes. Kale rotsen, groene hellingen en de blauwe zee zijn kenmerkend voor deze eilandengroep. Daarnaast is het dierenleven indrukwekkend. Maak bijvoorbeeld een safari en spot walvissen en orka’s… wow!

Actieve vakantie

Op zoek naar een actieve vakantie? Dan zit je op de Lofoten helemaal goed! Ontdek de avontuurlijke kant van deze eilandjes met mooie wandelingen en activiteiten. Maak een spannende raftingtrip of een kajaktocht op de wateren. Of ontdek de eilandjes per fiets. Zo kom je op plekken waar je anders niet zo snel zou komen… Onderweg kun je stoppen waar je maar wilt!

Maak een indrukwekkende vistocht

Proef de echte Noorse sfeer en ga mee met een indrukwekkende vistocht op zoek naar kabeljauw! Tijdens het vissen en het staren naar de dobber hoef je je geen seconde te vervelen. Geniet van de prachtige natuur om je heen. Van de steile bergen tot de blauwe wateren. Met een beetje geluk cirkelt er ook nog een zwerm adelaars boven je hoofd…

Offerte of meer informatie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Noorwegen