Bekijk meer reizen naar Ierland

  

Dierentuinen, grotten, kasteelruïnes… Maar ook een huifkartocht door het idyllische, Ierse landschap of dolfijnen spotten tijdens een boottrip. Aan interessante activiteiten voor kinderen heeft Ierland in ieder geval geen tekort. Het is maar net wat je als gezin wil ondernemen, want er zijn genoeg aantrekkelijke rondreizen voor de familie. Het is ook mogelijk om je familiereis door onze IerlandXperts naar je eigen wens te laten samenstellen. Of je nou voor Zuid-Ierland of voor Noord-Ierland gaat!

Kindvriendelijk Ierland

Kinderen hoeven zich niet te vervelen in Ierland. Er zijn wildparken, dierentuinen, grotten en kasteelruïnes. Op deze ruines mag in Ierland ook vaak gewoon geklommen worden… Of volg samen een uitgestippelde wandel- of fietsroute. Een keer iets anders? Na een korte instructie bestuur je met je kroost achterop een huifkar door het idyllische, Ierse landschap. Tussendoor stop je regelmatig, bijvoorbeeld voor een picknick. Dolfijnen spotten? Neem je kinderen mee op een boottocht! In de grotere plaatsen van Ierland is daarnaast vaak ook een ‘leisure centre’ gevestigd. In zo’n recreatiecentrum vermaken kinderen zich uren in het zwembad en de speelruimte.

Familiereizen Ierland: vakantiehuizen

De vakantiehuizen in Ierland zijn over het algemeen ruimer en beter uitgerust dan in andere Europese landen. Vaak hebben ze zelfs meer faciliteiten dan je eigen huis! Denk bijvoorbeeld aan een openhaard, barbecue of ligbad. Kies je voor een vakantiehuis? Dit is het ideale startpunt om de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld de hoge kliffen aan de westkust of bijzondere, Middeleeuwse kastelen. Wandelend of misschien wel per mountainbike. Of ga watersporten of vissen. Vaak zijn er op het vakantiepark zelf ook leuke dingen te doen, zoals paardrijden of golven.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Ierland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.