Noorwegen maakt deel uit van het rustieke Scandinavië. Dit noordelijke deel van Europa staat bekend om de prachtige natuur, de vriendelijke bevolking en de enorme hoeveelheden aan rust en ruimte. Ideaal voor een combinatiereis met Finland, Zweden of Denemarken! Zo zie je nét iets meer tijdens je vakantie…

Kampeerhuttenrondreis

Bij onze combinatiereizen Noorwegen blijf je niet je hele vakantie in Noorwegen, maar steek je de grens over. Bijvoorbeeld met een kampeerhuttenrondreis. je slaapt elke dag weer in een andere kampeerhut en krijgt ondertussen de kans om zoveel mogelijk van Scandinavië te zien. Maak een lange wandeling op de Lofoten, trek voorbij de duizenden meren van Finland of maak kennis met de Sami, de inwoners van Lapland!

Combinatiereizen met de kinderen

Een vakantie in Scandinavië is op zijn leukst als de kinderen meegenieten. In Zweden kun je eindeloos lange zwerftochten langs talloze meertjes maken, terwijl je in het Noorse Hunderfossen Familiepark kennis maakt met de grootste trol ter wereld. In de omgeving van Myrkdalen is een trip naar het langste en diepste fjord van Noorwegen een absolute must, net als een treinrit over de zeer steile Flamsbanen. De vakantie is pas af na een bezoek aan het wereldberoemde Legoland, in Denemarken!

Offerte of meer informatie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Noorwegen